Wie kan er investeren in grond?

U vraagt zich vast af, voor wie is deze manier van investeren geschikt? Waarschijnlijk voor mensen met heel veel geld en voor bedrijven? We kunnen hier kort over zijn, het is voor iedereen mogelijk om te investeren in grond via Royaal Vastgoed. Banken, pensioenfondsen en gemeentes investeren al jaren in grond en verdienen hier een aardig rendement mee. Ons werk is er op gericht om het investeren in grond voor iedereen toegankelijk te maken, dus ook voor mensen met een klein(er) budget. Het maakt dus niet uit of u een spaarder, een belegger, een ondernemer of een gepensioneerde bent.

Unieke projecten met een hoge potentie

Royaal Vastgoed wil het voor iedereen mogelijk maken om te investeren in grond. Wij zorgen voor een gepast aanbod op maat, waardoor zowel kleine als grote bedragen als investering worden geaccepteerd. Wij nemen u veel werk uit handen. Zo gaan wij voor u op zoek naar het beste aanbod van unieke projecten met een hoge potentie. Dit doen wij zeer gedegen en nauwkeurig. Alleen de projecten met een hoge potentie bieden wij aan. Nadat u heeft geïnvesteerd in een stuk grond houden wij u regelmatig op de hoogte over de ontwikkelingen rondom uw project.

Duurzame relatie met onze klanten

Ons doel is om een duurzame relatie met onze klanten op te bouwen. Door ze regelmatig te informeren over de stand van zaken, maar ook door eerlijk en transparant te zijn, kunnen wij die duurzame relatie onderhouden. We zullen dan ook altijd het risico van de investering met u bespreken. En als u vragen aan ons heeft, kunt u ze altijd stellen. We willen dat u kunt investeren, zonder dat u te veel omkijken heeft. Dat u met een gerust hart kunt gaan slapen, in plaats van dat u wakker ligt als het minder gaat op de beurs. Alle aankopen verlopen via een notaris, zodat uw gelden zijn gewaarborgd.

Voor elk budget zorgen wij voor een aanbod op maat.